Traiteur
Afhaalmenu' s op 24, 25, 31 december en 1 januari 2024
We zijn bijna alweer zover, wij kijken alvast weer met veel enthousiasme uit naar de gezellige eindejaars periode en willen u ook dit jaar weer heel graag verwennen met onze lekkere afhaalgerechten.
Onze gerechten zijn eenvoudig op te warmen in de oven, geen ingewikkelde bereidingen of bakwijzen, u hoeft enkel te genieten!.
Alle gerechten worden in vuurvaste schotels meegegeven, met de richtlijnen om de gerechten op te warmen en te dresseren op het bord.
Geniet van onze fijne gerechten bij u thuis!
We bieden een meerkeuzemenu aan met 1 of 2 voorgerechten, we vragen een minimum van 2 personen per voor -en hoofdgerecht en ons advies luidt echter om zo veel mogelijk dezelfde gerechten te kiezen voor uw gemak van opwarmen en dresseren.
MEERKEUZEMENU EINDEJAARSFEESTEN 2023-2024
2 hapjes
*Hoeve ei - bintjes - zuurdesem - mossel
*Parijse witte & komkommer opgelegd - kruidenkaas - gel van citrus - Graved Lax
KEUZE UIT 3 EERSTE VOORGERECHTEN
*TATAKI van TONIJN - vinaigrette van Xipister - crème van advokado - 'Red Meat' radijs
*BISQUE VAN KREEFT - crème van winterpostelein - garnaal
*FOIE-GRAS koude bereiding - abrikoos gekonfijt - noten- en abrikozenbrood - peperkoek
KEUZE UIT 3 TWEEDE VOORGERECHTEN
*GRIETBOT - 2 x mergpompoen - jus van limoenblad - garnaal
*1/2 KREEFT - Capellini - (suppl. 15€)
*GELAKTE GANZENLEVER warme bereiding - shi-také - erwt - bouillon
KEUZE UIT 3 HOOFDGERECHTEN
*SIMMENTHALER RUND - aardappelpuree 'Beurre d'Isigny - groene kool - zoete ui - pompoen - knolselder - champignon
*HERTENKALFFILET - aardappelpuree 'Beurre d'Isigny - groene kool - zoete ui - pompoen - knolselder - champignon
*HEILBOT - preistoemp - Duglérésaus - Royal Belgian Caviar (potje 10 gr, 25€)
KEUZE UIT 3 NAGERECHTEN
*TARTE TATIN huisgemaakt - MIRABEL Appel/kaneel - crème vanille
*MASCARPONE 'Style panna cotta' - yoghurt - passievrucht - mango
*KAAS - 4 kazen - honing van imker 'chef Gilles' - vruchten & noten (suppl.10€)
AANGEBODEN VAN HET HUIS voor bij de koffie
Een verse Boules de Berlin
*******************************************************************************************************************************************
Menu met 1 VOORGERECHT 75€ (Vg te kiezen uit de 3 eerste voorgerechten)
Menu met 2 VOORGERECHTEN 85€ (Vg1 te kiezen uit de eerste voorgerechten, vg2 te kiezen uit de tweede voorgerechten)
Bij vraag voor een eventuele aanpassing van de gerechten of het menu kan een supplement aangerekend worden.
*******************************************************************************************************************************************
VEGETARISCHE MENU 85€
Hapjes:
*Baba Ganoush
*Hoeve ei - bintjes
VG1: BOUILLON VAN AARDAPPEL - gelakte Cevenne ui
VG2: ZACHTE NOEDELS - krachtige bouillon - shitaké - paksoi
HG: CANNELONI - Ricotta - bloemkool - gerookte mozzarella
DESSERT: Graag uw keuze maken uit de 3 mogelijkheden hierboven beschreven
******************************************************************************************************************************************
Apart verkrijgbaar:
Royal Belgian Caviar 10gr 25€
Oesters 'Fines de Claires Oleronnaise' € / 12 stuks
Oesters ' Zeeuwse platte "000" ' € / 12 stuks
Oesters 'Holle Normandische St-Vaast N°4' € /12 stuks
(De oesters worden geopend meegegeven)
******************************************************************************************************************************************
Voorwaarden:
We aanvaarden geen cadeaubonnen of andere kortingsbonnen voor afhaal.
Wij houden zeker rekening met allergieën of voedselintoleranties indien deze bij het doorgeven van uw bestelling gemeld worden.
Bij het doorgeven van uw bestelling krijgt u een bestelnummer en afhaaluur:
Afhalingen op 24 en 31 december tussen 14 en 16 uur.
Afhalingen op 25 december en 1 januari 2023 tussen 11 en 12 uur.
Betaling graag cash of met Maestro Bancontact.
Catering
Tijdens de kerstvakantie doen we geen cateringdiensten, enkel afhaal is mogelijk op de feestdagen.
***
Marcus komt u ook op verplaatsing culinair verwennen. We bieden u allerlei mogelijkheden om van uw Home diner, feest of evenement een succes te maken!
Contacteer ons voor meer informatie op info@restaurantmarcus.be
0473/650.773