Concept
Chef Gilles joye en echtgenote Heike Dedecker laten u in een gezellig en stijlvol ingericht restaurant genieten van een creatieve en innovatieve keuken. Chef Gilles houdt van een lichte en pure keuken, kookt met grote aandacht voor lokale streekproducten, Zuiderse en Oosterse frisse toetsen. Een product verheven tot iets magisch is zijn grote uitdaging!
In Restaurant Marcus staat de klant centraal, we bieden u comfort en rust, en vooral culinaire belevingen om van te genieten. Een relaxte, ontspannen en ongecompliceerde sfeer waar iedereen zich thuis kan voelen.
Restaurant Marcus is reeds 19 jaar een vaste waarde in de gastronomie waarvan 18 jaar bekroond met een Michelinster.
Met de nodige weemoed nemen wij op 1 maart afscheid van Restaurant Marcus. Na bijna 20 jaar, waarvan 18 jaar bekroond met een Michelinster zijn wij heel dankbaar voor de vele mooie jaren en momenten met al onze lieve en trouwe klanten. We zijn heel blij en enthousiast om u ons nieuw concept 'OYA gastrobar' te mogen voorstellen. Bij OYA staat op de eerste plaats weer heerlijk tafelen centraal, maar deze keer op een volledige andere manier, het samen zijn, sharen, delen, ontmoeten en samenkomen zijn elementen die we nog meer willen bekomen en benadrukken.
Op 29 maart gaan we van start, we kijken er ontzettend naar uit u dan terug te mogen verwelkomen!
Heel hartelijk bedankt voor alles en tot snel!
Liefs,
Gilles en Heike